top of page
Search

Jak zapojit vaši samosprávu do Arthur.city?

Každá samospráva se může zapojit do služby Arthur.city. Jednodušší to již nikdy nebude. Poplatek, který je v řádu nižších tisíců Kč, je jednorázový. Nebudete platit měsíční ani roční poplatky. Žádné opakující se poplatky. A přitom získáte lístek do digitalizace vaší samosprávy a další možnosti.


Jak vás zapojíme do služby?


V prvním kroku kompletně zmapujeme katastr vaší samosprávy a připravíme seznam (a to včetně informativního popisu) důležitých objektů, zajímavosti, objektů a subjektů z cestovního ruchu, míst pro aktivní vyžití, tras, podnikatelských subjektů apod. Výstupem jsou tzv. POI (Point of Interest). Soupis POI vám poskytneme a po vašem schválení je naimportujeme do systému.


Dalším krokem je příprava prostředí pro akce a události. Chcete informovat vaše obyvatele nebo i návštěvníky regionu o dění na vašem území? Arthur vám nabízí rozhraní, do kterého zadáte akci nebo událost a okolí se o ní dozví skrze mobilní aplikaci Arthur.


Pokud informace o akcích nebo událostech někde již existují, například máte informační centrum, které se o dění u vás stará a vytváří záznamy na jiných webových stránkách, nebo máte partnera, který nezávisle na vás provozuje službu o dění ve vašem katastru, nastavíme Arthura tak, aby existující záznamy o akcích a událostech automatizovaně stahoval a skrze mobilní aplikaci je zobrazoval vašemu občanovi.


Obdržíte přístup do komfortní správy záznamů. Budete mít přístup ke všemu, co jsme pro vás připravili a obsah můžete později kdykoliv upravit. Správu máte pod kontrolou, ale nemusíte v tom být osamoceni. Arthur vám jako správci poskytne možnost podělit se o úkoly s dalšími lidmi nebo subjekty. Můžete do správy zapojit kohokoliv pro vás vhodného, případně můžete spolupracovat i s jinou samosprávou. Spolupráci mezi obcemi říkáme Virtuální databáze a je součásti pro vás poskytované služby.


Před začátkem služby vás vyškolíme v používání našeho rozhraní. K dispozici vám bude náš portál s nápovědou na https://wiki.arthur.city/ a také dostupné video nápovědy, které vás provedou jednotlivými úkony. Nemusíte si pamatovat, jak se přesně který krok dělá. Prostě si pouze naleznete nápovědu „Jak vytvořit akci“ a podíváte se na video, které vám přesně popíše každý krok a vy pouze tyto kroky zopakujete. Tímto způsobem se naučíte používat naše rozhraní.


Pro propagaci vaší obce, dění u vás a komunikaci s obyvatelem vám bude k dispozici naše mobilní aplikace Arthur a portál https://arthur.city/.


-- vlapon --

42 views0 comments
bottom of page